Presse

The Great Pretenders er et af Danmarks bedste 60´er bands og det er et fantastisk katalog de tager fat på: Bl.a.The Hollies, The Searchers, The Who og selvfølgelig The Rolling Stones og The Beatles, bliver præsenteret i et energisk show med stor vægt på den flerstemmige sang, som kendetegnede disse ikoniske grupper op igennem de farverige tressere.


Jan Eliasson og Steen Christensen, to legender inden for dansk showbiz med tusindvis af studietimer og pladeindspilninger bag sig. De er begge kendt fra The Ants, Royal Strings og ikke mindst Rainbow, hvor de bl.a. også spillede sammen med Allan Mortensen, Peter Belli, Grethe Ingemann og Tommy Seebach.


Jan har været tilknyttet Sony Music og haft lydstudie i København. Han har været frontman i Copyright, hvor han spillede med et utal af solister -  Bl.a. Bobo Moreno, Zindy, Anders Blichfeldt, Erann D.D.


Steen har ligeledes haft en lang karriere som professionel musiker og studieejer. Han er desuden meget engageret i det lokale musikmiljø, hvor han spiller i flere bands.


Torben har i en årrække spillet Beatles musik i Daytripper. Han har adskillige pladeudgivelser bag sig. Senest med The New Cadillacs, hvor han har skrevet samtlige numre på det anmelderroste album Yeah Yeah Yeah


Steen : ”Vi gør det til en æressag at vores publikum får en god oplevelse med lækker lyd og masser af god musik”


De tre Pretenders elsker det rene og umiddelbare ved musikken fra tresserne. Netop den musik bringer dem tilbage til deres rødder. Den musik de alle er vokset op med.


The Great Pretenders er :

Jan Eliasson : Vokal, bas
Torben Kaas : Vokal, guitar
Steen Christensen : Vokal, trommer