Videos / referencer

Musikklubben Rockens Rødder havde den fornøjelse, den 9. november 2019, at have The Great Pretenders til at spille og underholde for vores medlemmer og gæster - og hvilken fornøjelse. De "unge" herrer har publikum i deres hule hånd fra start til slut. Med den medrivende- og dansevenlige musik bandet leverer, så var dansegulvet konstant fyldt. Og med en glæde og intensitet som man kun kan blive tilfreds og glad i låget af.

Repertoiret er bredt repræsenteret fra hele perioden, så uanset hvad man er til af musik fra 60'erne, så vil man altid kunne genkende de numre man hørte dengang og med autentisk lyd og entusiasme i deres spil og optræden.

Asbjørn Rock - formand Rockens Rødder - www.rockensroeder.dk

The Great Pretenders er et særdeles populært orkester, som udmærker sig ved, at alle tre musikere synger.

The Great Pretenders har et meget bredt repertoire med alle de populære melodier fra 60erne.

Holger Hagelberg - impresario - www.scanart.dk

Som musiker i Jelly Singers havde jeg den store fornøjelse at spille non-stop sammen med The Great Pretenders

til halbal i Søllested på Lolland. Når de spillede det ene kendte 60'er nummer af efter det andet, var dansegulvet konstant fyldt. Det giver altid ny energi til musikerne på scenen, og det var de ikke bange for at vise.
Tre meget dygtige musikere på hvert deres instrument, som har været med i mange år, krydret med en fantastisk flerstemmig sang, som sad lige i øjet. Mine allerbedste anbefalinger herfra

Kim Jørli - Jelly Singers

Anbefaler stærkt disse gutter der bare fyrer den af med god musik fra dengang. Vi har haft fornøjelsen af dem til vores Amerikanerbilstræf i Næstved, hvor de altid bare rocker derudaf med en nerve der trækker masser af publikum til.

Kan kun sige de går op i det med liv og sjæl. Man bliver ikke skuffet. 

Leif Guldhammer - formand, All American Cruisers, Næstved

The Great Pretenders besøgte i november Vesthhuset til en gedigen gang 60’er musikTre mand som takket være masser af trestemmig sang og et imponerende sammenspil gjorde, at man ikke savnede flere på scenen. Super energi, det helt rigtige repertoire swingede som bare pokker - og en perfekt kommunikation med gæsterne. Hvad kunne være bedre ? Jeg kan garantere et genbesøg næste år.


Peter Vesth, Vesthhuset, Sorø.